top of page

tegnestuens profil

mads werner arkitekter maa løser opgaver i stor og lille skala inden for både erhvervs- og privatbyggeri, indretning af butikker og kontorer, konceptudvikling, møbel- og produktdesign.

 

En høj professionel standard i alle sammenhænge er afgørende for os – det gælder hele processen, fra selve designfasen til præsentationen af vores tanker og idéer, frem til det endelige resultat.

 

Det har meget væsentlig betydning for os, at vi i samtlige faser af vores arbejde er i helt tæt dialog med vores kunder, samarbejdspartnere og – naturligvis – de udførende håndværkere

 

De sidste snart 20 år i branchen har nemlig vist os, at det er en klar forudsætning for det vellykkede resultat.

 

Alle projekter, store som små, tager vi lige alvorligt og vi ser det som en udfordring og kilde til inspiration i vores daglige arbejde, at fremkomme med individuelle og meget velovervejede løsninger på de opgaver, vi bliver stillet.

 

I det kreative arbejde anvender vi både papir og blyant, pap og lim, foto eller tegner i 3D – alt efter hvad der giver bedst mening og forståelse i forhold til opgavens karaktér.

 

Det endelige beskrivelses- og tegningsmateriale leveres dog, i henhold til aftale med kunden eller producenten, for det meste digitalt.

 

 

Vi er altid åbne for nye bekendtskaber og har gennem årene opbygget et stort netværk af samarbejdspartnere, leverandører, entreprenører m.fl., der alle har samme krav til kvalitet som vi !

 

Det ville glæde os, hvis de følgende sider vil resultere i et samarbejde i fremtiden . . . .

 

Med venlig hilsen

 

bottom of page